skip to content

Tarieven

 

Behalve de opvangvergoeding aan de gastouder betaalt u ook bureaukosten aan gastouderbureau PerfectMatch. Dat is een vast bedrag per maand dat is ongeacht hoeveel uur u afneemt. De bureaukosten zijn niet alleen een vergoeding voor het bij elkaar brengen van ouder en gastouder, maar ook een vergoeding voor de werkzaamheden die een gastouderbureau organiseert met betrekking tot de wettelijke verplichtingen conform wet op kinderopvang. Wij staan onder direct toezicht van de gemeente en moeten de wettelijke regels voor formele kinderopvang opvolgen. Omdat deze werkzaamheden doorlopend moeten plaatsvinden wordt hier een maandelijks bedrag voor in rekening gebracht.
 
Deze bureaukosten kunt u voor een groot gedeelte terug vorderen bij de belastingdienst. Wij helpen u graag bij uw aanvraag voor de belastingdienst zodat u op tijd uw kinderopvangtoeslag op tijd gestort krijgt en dat u nog maar een klein gedeelte zelf hoeft bij te betalen. Wilt u meer weten over onze services vanuit het gastouderbureau kijk dan bij service.
 
 
 
Inschrijfgeld (eenmalig per gezin) € 50,--
Gastouder vergoeding adviesprijs tussen (€ 4,75 en € 5,50)
Bemiddelingskosten p/m € 85,-- voor 1e kind en 2e kind € 50
Overstapservice: 
PerfectMatch is geen voorstander van om gemaakte matches van andere gastouderbureaus over te nemen. Maar er kunnen situaties ontstaan dat dit wenselijk is. Wij zullen dan alsnog de intake met de gastouder willen hebben, voordat wij besluiten om met haar in zee te gaan. Als wij er geen goed gevoel bij hebben is het voor ons onmogelijk om met ze te gaan samenwerken. Indien er van deze service gebruik gemaakt wordt dan rekenen wij hier een gereduceerd tarief voor. 
 
 

 € 50 euro

 

 
 

 

 

 Klant login | Algemene voorwaarden | Sitemap | Inspectierapport | Copyright © 2017 Gastouderbureau PerfectMatch - Almere

Tweeten