skip to content

Vraagouder

Wij zijn wij? 
 
Gastouderopvang is professionele kinderopvang. Vanuit een werving en selectie achtergrond selecteren ik mijn gastouders. Ik ondervraag de gastouders bij een intake doorgrondig. Voor mij moet er een persoonlijke klik zijn met de gastouder. Alles heeft te maken met gelijk gestemde mensen die samen moeten werken en daar ook daadwerkelijk ook in harmonie een fijne tijd tegemoet te treden. Niks is fijner om te constateren dat de ouders blij zijn met hun gastouder en dat de kinderen genieten en blij zijn. De sfeer, de woning, de inborst van de gastouder, de motiviatie, de deskundigheid, vertrouwen, capaciteit, etc. zijn allemaal elementen die ik mee neem in een match. Een gastouder wordt bij mij al beoordeeld aan de telefoon hoe raar het mag klinken maar dat is PerfectMatch.
 
Alle gastouders voldoen aan de eisen conform kinderopvang anders kunnen ze namelijk niet geregistreerd worden. Maar wat ik belangrijk vind is de juiste fit met mij. Ik wil een goed gevoel hebben over de gastouder en dat is voor mij het aller belangrijkst. Ik kijk niet naar postcodes maar ik kijk iemand in de ogen en wil weten wie er achter zit. 
 
Door de ervaring die ik heb opgedaan met mijn gastouderbureau kijk ik niet alleen naar hoe mooi het er binnen uit ziet. Maar kijk ik naar de persoon die in dat huis woont en met welke intentie deze dame op kindjes wil passen. Ik heb gemerkt dat ik werkelijk potentiele gastouders (die bij elk bureau werd afgewezen) een kans heb gegeven om een nieuwe toekomst op te bouwen als gastouder en nu werkelijk fantastische gastouders zijn. Het is soms zo oneerlijk hoe er naar mensen gekeken wordt, maar ik kijk naar de persoon. Waar staat deze gastouder en waar kan ik haar helpen en dan de vraag kan ik haar helpen en wil ik het. Dat is Gastouderbureau PerfectMatch. 
 
Onze gastouders zijn gastouders die werkelijk van kinderen houden en zelf hier ook heel veel lol aan ze beleven. De kinderen geven hun de drive in het leven en zij geven al hun tijd en aandacht aan de kinderen. Buiten het feit dat ze de opleiding hebben afgerond, zijn zij ook de gastouders die een verlenstuk zijn van de ouders. De ouders kunnen bij hun terecht.
 
Wij zijn gespecialiseerd in gastouders die thuis opvang bieden in hun eigen huis. We willen nu ook de uitbreiding maken naar gastouders die aan huis opvang bieden. Dat is voor ons niet een stap die we niet hebben gedaan maar in beginsel niet onze focus geweest. Dit gaat nu wel onze focus worden om te kunnen uitbreiden. 
 
 
 


Klant login | Algemene voorwaarden | Sitemap | Inspectierapport | Copyright © 2017 Gastouderbureau PerfectMatch - Almere

Tweeten