skip to content

Waarom Gastouderbureau PerfectMatch

Tien redenen om te kiezen voor Gastouderbureau PerfectMatch

Selectie

Vanuit een werving- en selectieachtergrond selecteren wij onze gastouders. Wij nemen gastouders in ons bestand op wanneer wij daadwerkelijk 100% vertrouwen hebben en waar wij een klik mee hebben. Wij kijken naar competenties, deskundigheid in het omgaan met kinderen, gelijkgestemdheid, motivatie en de ‘opvangomgeving’. Onze selectieprocedure is erg zorgvuldig. Niet alleen de deskundigheid van de gastouders is voor ons belangrijk, maar er moet ook een klik zijn tussen gastouderbureau PerfectMatch en de gastouders. Geen klik = geen Match.

Regionaal

Wij hebben in de regio Flevoland vele gastouders in ons bestand. Wij kunnen daarom goed inspelen op de markt die in deze regio geldt. We verzorgen allerlei activiteiten dicht bij huis.

Eenvoudige subsidiecheck

Met behulp van onze hulp krijg je snel en eenvoudig direct een indicatie van jouw subsidievoordeel. Interessant voordeel? Gastouderbureau PerfectMatch begeleidt je van a tot z.

Geen verrassingen achteraf

Bij PerfectMatch weet je waar je aan toe bent. Aan de hand van jouw gegevens en die van de gastouder(s) maken we een uitgebreide subsidieberekening. We laten zien hoe hoog de subsidie is en wat je nu daadwerkelijk per uur betaalt. Dit voorkomt financiële verrassingen achteraf.

Begeleiding bij regels

Om als ouder in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag, moet er voldaan worden aan bepaalde voorwaarden. Wij begeleiden u volgens de nieuwe regels conform convenant kinderopvang. U wordt deskundig begeleid in het registratieproces.

Cursus Eerste Hulp aan kinderen

Gastouders moeten een certificaat 'Eerste Hulp aan kinderen' behalen. Wij verzorgen eenmaal per jaar, in een gezellig groepje van gastouders deze cursus via het Oranje Kruis. De theoriecursus kunnen gastouders thuis doen in hun eigen tempo. En voor de praktijk kunnen ze terecht bij een locatie in de buurt.

Online administratie en jaaropgave

PerfectMatch biedt alle ouders en gastouders toegang tot een handig online administratiesysteem. Via een beveiligd portaal op de website van PerfectMatch kunnen (gast)ouders snel en eenvoudig hun persoonlijke administratie bijhouden. Zo kun je de opvanguren registreren en alle betalingen aan de gastouder volgen. Ook kunt u gewoon de jaaropgave downloaden die je nodig hebt voor de belastingaangifte.

Veilige en snelle betaling

De Wet kinderopvang schrijft voor dat alle betalingen van ouder naar gastouder via het gastouderbureau moeten lopen. Wij vinden het belangrijk dat het betalingsverkeer snel en efficient verloopt. U betaling wordt automatisch binnen vijf kalenderdagen op de rekening van de gastouder gestort.

Kwaliteit staat voorop

PerfectMatch hecht veel waarde aan kwaliteit van onze gastouder. Voor een inzage in ons inspectierapport verwijs ik u graag door naar ons inspectierapport onder "documenten"

 

 

 Klant login | Algemene voorwaarden | Sitemap | Inspectierapport | Copyright © 2017 Gastouderbureau PerfectMatch - Almere

Tweeten