skip to content

Verwachting van gastouders

 

Wat verwachten wij van gastouders

Het kabinet heeft besloten dat alle gastouders om voor de ouders een tegemoetkoming in de kinderopvang te krijgen in het bezit moeten zijn van de opleiding
 
Helpende zorg en Welzijn niveau 2
Geldig diploma EHBO voor kinderen 
VOG van gastouder en van alle inwonende boven de 18 jaar
Geldig legitimatiebewijs
 
 
U heeft veel plezier in de omgang met kinderen groot en klein en bent in staat om warmte veiligheid en geborgenheid te bieden. Met uw ervaring als professional of opvoeder weet u kinderen te stimuleren en activiteiten te ondernemen. U bent in staat bij kinderen het beste uit zichzelf naar voren te halen en zich zeker te laten voelen. Ook bent u vaardig in de verzorging van kinderen en vindt u veiligheid, gezondheid en hygiëne belangrijk.
 
Heeft u een woning met voldoende speel en slaapruimte en bent u in het bezit van een tuin?
 
Bent u bereid om eventuele aanpassingen aan het huis te doen om de veiligheid van kinderen te waarborgen?
 
Vindt u het leuk om uzelf bij te scholen (deskundigheidsbevordering) in de kinderopvang en bent u bereid om dit in uw eigen tijd te doen?
 
Wilt u maximaal 4 kinderen opvangen, waarvan er maximaal 2 kinderen jonger zijn dan een jaar?.
 
Minimaal 21 jaar bent? In individuele gevallen kan van deze eis worden afgeweken, dit is ter beoordeling van Gastouderbureau PerfectMatch.
 
Indien u zich inschrijft via onze website nemen wij contact met u op voor het maken van een intake afspraak. In deze intake kunnen wij u alle ins en outs vertellen rondom gastouderopvang. Wilt u meer informatie kunt u ons ook vrijblijvend bellen of mailen info@gastouderbureauperfectmatch.n of 036-529757 of mobiel 06-34915955.


Klant login | Algemene voorwaarden | Sitemap | Inspectierapport | Copyright © 2017 Gastouderbureau PerfectMatch - Almere

Tweeten