skip to content

Professionele gastouders

Gastouderbureau PerfectMatch heeft ruim 17 jaar ervaring in werving en selectie van personeelsleden. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, deskundigheid, motivatie en veiligheid. Uiteraard zijn wij secuur met het selecteren van onze gastouders. Als wij geen klik hebben met de gastouders worden ze niet in het bestand opgenomen.

Wat verstaan wij onder ondernemende gastouders.

Tijd en aandacht om met uw kind actief een boek te lezen. Aandacht voor uw kind zodra hij /zij uit school gehaald wordt. Uw kind uitdagen in spel of zaken waar hij of zij minder bedreven in is. Stimuleren van zijn/ haar ontwikkeling op verschillende fronten. In sociaal groepsproces de juiste stimulans geven, zodat de kinderen goed met elkaar overweg kunnen of weten hoe ze met elkaar om dienen te gaan.
 
Wat wij vooral belangrijk vinden is hoe je een kind helpt zelfstandig te worden, verantwoordelijkheid te dragen en leert wat goed en kwaad is. Een kind moet ingeleid worden in de regels die er in een gezin en in de maatschappij zijn. Hij/zij moet er mee leren omgaan en ze op hun waarde toetsen. Onze gastouders zijn in staat om waarden en normen over te dragen aan het kind. Zij zullen dit doen door een actieve rol in te nemen en kinderen te begeleiden in allerlei sociale activiteiten.
 

Franchise nemers.

PerfectMatch heeft ook een aantal gastouders die als franchise nemers werken. Deze gastouders opereren volledig zelfstandig. Zij verzorgen zelf hun werving, intakegesprekken etc… Het gastouderbureau verzorgt alleen de administratie voor de gastouders met betrekking tot de betalingen, zodat het gastouderbureau de gastouders kunnen uitbetalen. Doorom wordt er bij elke nieuwe inschrijving (kindje) een bedrag van 50 euro inschrijfgeld gerekend per kind.
 
 
Om u een indruk te geven over onze gastouders zie onderstaande gastouders.

   Gastouder in ZeeWolde

Het UilennestKlant login | Algemene voorwaarden | Sitemap | Inspectierapport | Copyright © 2017 Gastouderbureau PerfectMatch - Almere

Tweeten