skip to content

Inkomen Gastouder

 

U bent als gastouder niet in (loon-) dienst van Gastouderbureau PerfectMatch, maar u bent freelancer. Als gastouder ontvangt u een vergoeding per uur. U bepaalt zelf als gastouder uw eigen tarief. Wij hanteren een flexibele vorm van gastouderopvang voor zowel gastouder als vraagouder. De gemiddeld uurtarieven liggen tussen de € 4,50 euro en € 5,50 euro. Ons bureau zal afstemming regelen met de ouders die opvang zoeken. Wij nemen deze onderhandelingen voor u uit handen indien u dit wenst.

Redelijk vast inkomen

Bij Gastouderbureau PerfectMatch bent u voorzien van een redelijk vast inkomen per maand (ook in de vakantie van de ouder geldt niet tijdens opzegging), tenzij u zelf natuurlijk op vakantie gaat of ziek bent. In de vakantieperiode van de ouder, krijgt u in de eerste week de gewone opvanguren doorbetaald en in de twee en de derde week, de helft van de normale opvanguren. (maximaal 3 weken). Meer weten over hoe PerfectMatch u kan helpen in de gastouderopvang, bel 036-5290757 of 06-34915955 of stuur een mail info@gastouderbureauperfectmatch.nl of twitter ons twitter.com/gastouderbureau.

 Klant login | Algemene voorwaarden | Sitemap | Inspectierapport | Copyright © 2017 Gastouderbureau PerfectMatch - Almere

Tweeten