skip to content

Gastouders die beschikbaar zijn in Almere

Gastouder in Almere Buiten  - Bloemenbuurt

Wij hebben een lieve gastouder Nellie van "Gastouderopvang Nellie's Sterretjes" die al vanaf het begin voor ons gastouderbureau werkt. Ze is beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag en vangt kinderen op van 0 tot 4 jaar.

  • Ze is ontzettend lief en rustig voor kinderen
  • Ze ziet de kinderen als individu en geniet van hun acties
  • Ze laat de kinderen goed tot bloei komen in hun ontwikkeling door zichzelf te kunnen en mogen zijn
  • Alle kinderen hebben hun eigen bedje in een eigen ruimte zodat ze kunnen slapen op de momenten waarop het kindje zelf er aan toe is
  • De kinderen schijnen er enorm goed te eten ;-)
  • Ze gaat veel met de kinderen er op uit naar buiten de frisse lucht in
  • Ze kan zich snel aanpassen en is altijd bereid om mee te denken
  • Kortom een veilige haven voor kinderen met veel aandacht voor het kind als individu.
De bloemenbuurt is goed en snel bereikbaar vanaf de A6 en daardoor een prima locatie ook voor ouders die zelf in andere wijken wonen maar via de snelweg naar hun werk gaan.
Neem voor meer informatie eens een kijkje op   http://www.nelliessterretjes.nl
 
 
 

Gastouder in Almere Stad Tussen de Vaarten Noord

Wij hebben een lieve ervaren Christelijke gediplomeerde gastouder met veel ervaring in de kinderopvang. Haar Gastouderopvang heet Gastouderopvang Eeyore.

Martine is lekker ondernemend met de kinderen. Ze houdt de kinderen actief bezig en gaat veel met de kinderen naar buiten om lekker te genieten van de buitenlucht.

Sinds 1993 is ze gediplomeerd voor de richting kinderopvang. Ze heeft daarna in diverse kinderdagverblijven gewerkt en heeft samen met een zakenpartner tevens 5 jaar een eigen kinderdagverblijf gehad, het “oude en vertrouwde” Pippeloentje. Ze heeft thuis haar eigen opvang gecreeerd in de leeftijd tussen 0 tot 12 jaar. Een plek waar de kinderen zich veilig en geliefd en geborgen voelen.

Haar gastouderopvang Eeyore bevalt haar erg goed. Het is kleinschalig, en ze geniet van het intensief contact met zowel de kinderen als hun ouders/verzorgers. Voor haar is geen enkele dag hetzelfde. Ze maakt er samen met de kinderen een feestje van. Ze onderneemt heel veel leuke creatieve activiteiten zoals knutselen met thema’s, buitenactiviteiten, liedjes zingen, dansen en af en toe bakt ze met kinderen leuke versierde cup cakes.

Verder is deze gastouder Christelijk en bidt ze samen met de kinderen voor het eten en drinken en leest ze voor uit de peuterbijbel indien wenselijk. Uiteraard staan de christelijke feesten op de agenda.

Ze werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en heeft nog plaatsen vrij voor kinderen in de leeftijd 1-12 jaar.

Ze woont op een centrale plek dicht bij het centrum. Goede verbinding met bus 5,7 en 10 en Station Parkwijk.

Haar uurloon is aantrekkelijk geprijsd. Ze rekent voor het eerste kind euro 4,80 en voor het 2e en 3e of 4e kind 4,20 euro per uur.

De kinderen vinden hier geborgenheid met duidelijke waarden en normen. Ze leert de kinderen net even dat stukje extra inzicht voor hunzelf door ze te observeren en precies dat stukje extra te bieden voor zowel de ouders als de kinderen. Ze heeft heel veel liefde voor de kinderen en dat voelen de kinderen heel duidelijk.

 

 

 

 

Gastouder in Seizoenenbuurt

Hallo lieve ouders,

Mijn naam is Maria, ik ben 26 jaar en begin oktober bevallen van een prachtig mannetje. Ik woon samen met mijn man en zoontje in de Seizoenenbuurt, waar ik vanaf januari ook andere kindjes in ons huis en gezin wil verwelkomen.

Twee van mijn grootste passies zijn dieren en kinderen, hier heb ik mijn opleiding dan ook naar gekozen: Ecologische Pedagogiek, onder andere gespecialiseerd in het inzetten van de natuur tijdens mijn begeleiding. Tijdens en na mijn opleiding, heb ik gewerkt in verschillende opvangcentra, dagbehandelingen en peuterspeelzalen. Ook heb ik drie jaar gewerkt als gastouder aan huis en als gezinscoach.

Kinderen die bij ons in huis opgevangen worden, kunnen rekenen op dezelfde liefdevolle opvoeding die mijn eigen zoontje ervaart. Ik houd van kinderen en heb met alle kinderen waar ik mee gewerkt heb, een mooie band op kunnen bouwen. Ik heb een kleine persoonlijke ruimte, wat betekent dat kinderen die daar behoefte aan hebben bij mij terecht kunnen voor veel knuffels en lekker knus op de bank zitten, al hoeft dit natuurlijk niet. Ik ben van mening dat alle kinderen goed zijn zoals ze zijn, maar ik stimuleer ze altijd om het beste uit zichzelf te halen. Zoals ik dat ook bij mezelf probeer. Ik ben niet streng, ik heb niet veel regels, ik deel geen straffen uit en zie de opvang echt als een vervanging van thuis, niet van school. Kinderen moeten al genoeg, natuurlijk ook thuis en bij mij. Wanneer het niet nodig is, hoeven ze van mij geen dingen te doen die ze niet leuk vinden. Wat ze wel van mij kunnen verwachten is duidelijkheid, consequent handelen, consequenties van hun eigen acties (kinderen die hun schoenen niet aandoen, kúnnen bijvoorbeeld simpelweg niet naar de speeltuin), liefde en een gezonde dosis enthousiasme, die stimuleert om lekker mee te doen.

Aan ons huis zit een voortuin en een achtertuin om in te spelen en te ontdekken. Daarnaast zitten we tussen verschillende speeltuintjes en op loopafstand van een stukje bos. Wanneer de kindsamenstelling dit mogelijk maakt én jullie dit op prijs stellen, zullen ook uitjes naar de kinderboerderij, dierentuinen, speeltuinen, etc. regelmatig op de planning staan.

Mijn studie en ervaring zorgt ervoor dat ik elke situatie op een speelse, ongeforceerde manier kan gebruiken om de kinderen kennis en vaardigheden op te laten doen. Hier ben ik standaard elke dag mee bezig, maar ook wanneer jullie specifieke punten hebben waar jullie aan willen werken, zet ik mij hier graag voor in.

Hopelijk geeft deze informatie een goed beeld van hoe de opvang er in ons gezin uitziet. Sluit dit aan bij jullie wensen? Dan zie ik jullie graag in een kennismakingsgesprek!

Groetjes, Maria

 

Lieve ervaren gastouder heeft weer plek vrij (Muziekwijk)

Hoi,

Ik ben een ervaren gastouder van 41 jaar, ben getrouwd en heb twee prachtige dochters van 15 en 16.

Ik woon in de mooie muziekwijk van almere in een groot eengezinshuis met veel speelplezier en ruimte in en om het huis. Heb voor allerlei leeftijden speelgoed zowel binnen als buiten.

Per 1 november krijg ik weer plek vrij op alle dagen van 7.00-18.00. Op dit moment doe ik veel buitenschoolse opvang dus ideaal voor een jong kindje. Ik werk graag met de drie r-en, rust, reinheid en regelmaat. Ook houd ik van de natuur en daarom ben ik graag buiten om te wandelen. Knutselen, dansen en lekker kliederen met zand of klei en af en toe lekker rustig boekjes lezen. Uw kindje zal in een liefdevol gezin terecht komen en met veel liefde en aandacht zich meteen thuis voelen in mijn gezin. Ik heb van veel ouders referenties en zelfs van kindjes die al jaren bij mij in de opvang komen..

Bent u dus op zoek naar een liefdevol oppasgezin voor uw kleintje?

Mail me dan gauw op ; clemensgerda@hotmail.com

Groetjes gerda staal

 

Lieve oppasoma in Literatuurwijk.

Een lieve oppasoma in Literatuurwijk heeft nog een plekje vrij voor een ouder kindje. Ze heeft nu twee schattige babies in haar opvang. Ze heeft nog een plekje voor een jongentje of meisje van 2 tot 4 jaar op de maandag, dinsdag en donderdag. Dat is leuk dan kunnen ze met elkaar spelen.

Deze gastouder heeft veel ruimte en aandacht voor de kinderen. Ze zorgt ervoor dat de kinderen zich goed ontwikkelen. Ze geniet van de kinderen en is al jaren gastouder. Ze biedt duidelijk structuur en regelmaat. Kinderen opvang is haar tweede natuur. Voor haar is het helder in welke ontwikkeling een kind zit en waar hij gestimuleerd mag worden.

Ze heeft veel speelgoed en activiteiten die ze met de kinderen onderneemt. Voor haar is de dag op een plezierige manier gevuld. Ze heeft een speelkamer ingericht en gaat veel met de kindjes naar buiten.

Kortom een lieve gastouder waar je kindje in goede handen is.

Gastouder Noorderplassen heeft weer plek

Zoekt u een gediplomeerde leidster in Noorderplassen die de hele dag aandacht voor uw kind heeft?

Kinderen zijn mijn passie. Ik hou ze goed in de gaten en zie waar ze tegen aan lopen en waar ze extra hulp nodig hadden. Niks is leuker dan een hele dag met ze bezig te zijn en dan de dag voldaan samen af te sluiten. Kinderen hebben met mij snel een klik en voelen zich vertrouwd bij mij.

Ik heb een leuke ruimte en een ruime tuin waar de kinderen lekker hun gang kunnen gaan. Ik heb kinderen in de leeftijd 0-4 Wil je meer weten kom gerust een kijkje nemen bij Happy Daycare.

- Elke maand een nieuw thema met diverse activiteiten

- Gericht op de persoonlijke ontwikkeling van uw kind

- Opvangleeftijd: 0 tot 4 jaar

- Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Van 07:00u tot 19:00u (andere tijden in overleg) .

- Intake gesprek is vrijblijvend

Happy Daycare Sandra Mittemeijer Poolanker 17 1319 CV Almere Tel: 0644217570 E-mail: happydaycare@outlook.com

Gastouder Jannie

 

Gastouder Noreen

Mijn naam is Noreen en ik ben gastouder aan eigen huis. Graag zou ik u wat meer over mijzelf willen vertellen.
Ik ben geboren in maart 1985 en opgegroeid in Amsterdam. Daar heb ik mijn opleidingen gevolgd en werkervaringen opgedaan. Ik ben begonnen aan het Pieter Nieuwland College waar ik mijn VWO diploma in juni 2003 heb behaald. Ik wist al heel vroeg dat een Universitaire opleiding niets voor mij is. Ik heb meer affiniteit met kinderen dan voor boeken. In 2007 heb ik dan ook met succes de Pabo aan de HvA afgerond.
Als studente mocht ik op vele basisscholen stagelopen. Mijn begeleiders waren dusdanig tevreden dat ik meerdere malen als tijdelijke vervanging ben gevraagd. Vanuit een gemeentelijk project kon ik tevens op vrijwilligersbasis als mentor voor groep 8ers aan de slag. Mijn leukste bijbaan was op oproepbasis voor B.V. Partou Kinderopvang. Na mijn studie kon ik hier terecht als groepsleidster op een babygroep, waar ik met veel plezier tot 2011 gewerkt heb.
Na mijn opleiding wist ik al gauw wat de volgende stap was: trouwen met mijn jeugdliefde Glenn Muradin! In het jaar 2009 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. Samen hebben wij Amsterdam verlaten voor een eengezinswoning in Almere Poort. Inmiddels hebben wij twee prachtige dochters. Selina is al 5 jaar en Julie 3 jaar.
Als gastouder bied ik professionele, flexibele en een liefdevolle opvang aan baby's en peuters tot 4 jaar. De individuele ontwikkeling van het kind wordt gestimuleerd a.d.h.v. thema's waar we de activiteiten van de dag op aanpassen (lezen, knutselen, beweging, puzzelen, zingen...). Denk aan boerderij dieren, muziek maken of ons huidige thema ‘dierenziekenhuis’.
Met de Droomland bolderwagen kunnen we bovendien naar kinderactiviteiten in de buurt, zoals het peuter voorlezen in de nieuwe bibliotheek of peutergym verzorgt door Stichting de Schoor.
Komt uw kind ook bij ons spelen, zingen, dansen, knutselen... en slapen?
Voor beschikbaarheid en verdere informatie verwijs ik u naar mijn website www.frangipani-opvang.nl en facebook pagina www.facebook.com/noreen.muradin

 

 


Klant login | Algemene voorwaarden | Sitemap | Inspectierapport | Copyright © 2017 Gastouderbureau PerfectMatch - Almere

Tweeten