skip to content

Gastouder aan huis

Gastouders aan huis gezocht 

 

PerfectMatch is begonnen met het werven en begeleiden van gastouders die gewoon thuis opvang bieden voor kinderen. De gastouders die hierin hun huis beschikbaar stellen en daar met liefde kindjes opvangen. Ondanks mijn focus op gastouders die thuis opvang bieden, kreeg ik toch steeds meer aanvraag van ouders die een oplossing zochten in hun puzzel.

Deze puzzel heb ik af en toe toch opgelost. Deze gastouders zijn ook altijd trouw gebleven aan ons gastouderbureau.

Vandaag de dag merk ik dat ik steeds meer ouders krijg die toch naar mij toekomen en vragen of ik mee kan denken in hun facilitaire kruispunten.

Vandaar dat ik mij ga openstellen voor gastouders aan huis. Ik vind het leuk om hier ook intuïtief de juiste selectie in te maken en de personen uit te zoeken die op de kinderen mogen passen.

Een opvoeder is een belangrijke schakel in hun leerproces en kan niet zomaar geselecteerd op basis van beschikbaarheid en ervaring. Er is meer……Wat maakt dat juist die gastouder bij dat gezin komt en waarom komt zij daar. Alles heeft te maken met resonantie en leerprocessen. Niet alleen voor de gastouder maar ook voor de ouders en de kinderen. Hoe mooi is dat ik hierin een rol mag spelen.

Wat zoeken wij voor gastouders. Even los van de wens van ouders met allerlei punten kijken wij naar de persoon zelf. Is het een persoon waar wij vertrouwen in hebben. Hanteren deze gastouders dezelfde waarden en normen als die ik hanteer. In een gesprek kan ik heel veel informatie uit iemand halen. Hoe staat die persoon in het leven en wat zijn de belangrijkste drijfveren. Wat voor mij het aller belangrijkst is, is dat de gastouder er met hun hart in zitten om voor de kindjes te zorgen. Het moet een natuurlijkheid bezitten waarin ze met de kindjes omgaan. Als er weerstand op hun pad komt, en hoe gaan ze hier mee om. Zijn ze bereid om naar zichzelf te kijken of niet.

Herken jij in dit profiel en wordt je enthousiast.? Dan zou ik graag met je in contact willen komen. Laat je gegevens achter bij de inschrijving gastouder en noteer je beschikbaarheid. Dan zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om te kijken of we een aanvraag voor je hebben.

 Klant login | Algemene voorwaarden | Sitemap | Inspectierapport | Copyright © 2017 Gastouderbureau PerfectMatch - Almere

Tweeten