skip to content

Gastouder

Gastouderbureau PerfectMatch is een erkend gastouderbureau en opereert in de regio Flevoland en 't Gooi. Wij maken werk van professioneel gastouder bemiddeling. Hieronder staat informatie voor iedereen die als gastouder via PerfectMatch wil gaan werken.

Waarom Gastouderbureau PerfectMatch?

Wilt u als gastouder erkende opvang voor kinderen bieden. En wilt u dat de ouders van uw oppas kinderen kinderopvang toeslag ontvangen van de belastingdienst? Gastouderbureau PerfectMatch kan u hierbij helpen en zorgen dat de opvang geregeld wordt conform de eisen uit de wet op kinderopvang. Naast de wensen en gevoelens van vraagouders hechten wij veel waarde aan de wensen en gevoelens van de gastouders.

Visie

Kinderen zijn heel gevoelig en kiezen vanuit hun gevoel en niet vanuit hun ratio. Ze hebben antennes voor wat goed voor hun is en wat minder goed is. Zij kiezen nog heel bewust. Wij werken vanuit de visie dat een kind in de keuze voor een gastouder centraal staat. Kinderen en zelfs babies (hoe klein ze ook zijn) geven snel signalen af bij wie ze zich prettig voelen of op hun gemak voelen. PerfectMatch vindt het belangrijk dat er een klik is tussen kind en gastouder.

Functionele hulp

Gastouderbureau PerfectMatch verleent u allerlei service die het werken als gastouder een stuk eenvoudiger maken. Bijvoorbeeld thema avonden, onderhandelingen met tariefsverhoging, een voorbeeld overeenkomst om afspraken met de vraagouders vast te leggen, allerlei praktische richtlijnen en functionele formulieren, belastingzaken, EHBO cursus, handboek gastouderopvang etc.

Gastouders werkzaam voor PerfectMatchKlant login | Algemene voorwaarden | Sitemap | Inspectierapport | Copyright © 2017 Gastouderbureau PerfectMatch - Almere

Tweeten